Prezentują się bardzo dobrze, pewnie komfort jazdy lepszy. Ale czy dla piotrkowskiej społeczności będą tańsze bilety?
Ostatnio przyjechałem intercity i myślę sobie, podjadę do domu MZK. Patrzę na rozkład autobus za godzinę i do tego 3.80. Pociągnąłem z buta i za 30 minut byłem w domu. Nawet jakby była za darmo, to bym nie czekał. Trasy linii i rozkłady, to jakaś abstrakcja.
Piotrkowska gawiedź nie ma pieniędzy na zakup biletu na te nowe cuda techniki.
Jak nie ulegnie zmiana linii autobusowych dostosowana do aktualnych potrzeb mieszkańców to się nic nie zmieni. Dalej autobusy będą jeździć w kółko wożąc emerytów.
MZK zmienia barwy na zieleń? To już lepiej byłoby zamówić czerwone - byłoby jak dawniej - "autobus czerwony przez ulice mego miasta mknie"...
i bilety po 10 zł najlepiej żeby odzyskać pieniążki w innych miastach mieszkańcy jeżdżą za darmo s tutaj niedosc że podatki wysokie to jeszcze ceny transportu publicznego haha
proste pytanie ,ile lat były w użyciu stare ,ile lat wytrzymają /bez dodatkowych kosztów/ nowe cudeńka ? ekooszołostwo sięga zenitu ,rachunek ciągniony eko-badziewia ma się nijak do rzeczywistości
Dzielone przednie szyby i wycieraczki w układzie pionowym jak w autobusach z minionej epoki. Na testach w Piotrkowie takich nie było, ciekawe czemu takie zamówili.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!